onsdag 2 november 2016

Presentask med kort

Idag visar jag en ask med tillhörande kort som jag gjorde på helgens scrapträff i Övik. Jag hade beställt ett tävlingskit och blev väldigt glad över de fina papperen från ScrapBerrys. Delar av detta kit användes till en presentask i lite större storlek (15*15 cm, höjd 7,5 cm) med kort inför kommande födelsedagsfirande. Kanske är jag inspirerad av att julen närmar sig, mina senaste skapelser har dragit mot rött! :) Men visst är det ett vackert papper!?
 Då jag tyckte det röda papperet var så vackert i sig ville jag inte dölja det alltför mycket. En liten bit band, lite blommor och bling fick räcka som dekoration på kortet.
 
 Jag fick lite förpackningsplast av en god vän så att jag kunde göra ett fönster på asken. Då den var lite repig har jag embossat den för att göra den lite vackrare. Mera band, blommor och lite bling. Askens fötter har jag köpt från Rox Stamps.
 
 På botten i asken har jag stämplat ett citat och fåglar från Tim Holtz. Grattisdie från Idas Magasin, lånad av ännu en god vän :) Måste nog köpa en själv, den var väldigt fin tycker jag!

Det syns lite dåligt här, men papperets blommor har jag lagt lite Wink of Stella på... glitter är ju så vackert! Lite Stickles har gått åt också såklart!! :)
 
Tack för titten!
Thanks for looking!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar