onsdag 8 juni 2016

Presentpåse till brudparet

Månadens bidrag till Paradise of Stamps, temat denna gång är "Wedding", bidde en presentpåse till brudparet. Påsen är en återbrukad sådan, likaså silkespapperet inuti.
Här har jag för första gången använt en av mina tre Doll Stamps från Prima som jag köpte på Scrap & Pearl 2015!! Det är ju inte klokt vad man köper grejor som sedan inte används...
Då jag inte äger någon stämpel av ett brudpar funderade jag vad jag skulle hitta på istället. Stämpeln med långklänningen passade ju bra, men jag ville också ha med brudgummen på något vis så istället för stämpel försökte jag mig på att vika kavajslag och skjortkrage. Med facit i hand skulle jag klippt snibbarna på kragen annorlunda, men det får duga. Slipsen är en bit sidenband.
 
För att göra klänningen mer bröllopsbetonad gjorde jag själva kjoldelen av ett spetsband i syntet.
Lite pärlor i håret och runt midjan. Rosor i mängder och massor av glitter, men det syns inte så väl här tror jag. För att få lite mer liv i hörnet uppe till höger har jag använt mig utav en dies från Tim Holtz och mönsterpapper från Maja Design.
 
 
 
Jag provar också lyckan i Papirplanetens utmaning- #7 Bryllup
 
Tack för titten! :)
Thanks for looking! :)


 

2 kommentarer:

  1. Kjempeflott gavepose!! Og så vakkert du har pyntet den!! <3

    Takk for at du deltar hos Papirplaneten!!
    Klem Gry

    SvaraRadera
  2. Dette var en utrolig flott og kreativ gavepose. Gjorde seg med blondeskjørt på bruden. Takk for at du deltar i Papirplaneten sin utfordring denne mnd. Klem DT-Gunn

    SvaraRadera