söndag 21 juli 2013

Sommar och semester!

Det är lite tyst här i bloggen, sommar och semester - lite tid för pyssel! :)
Vi har varit på vår livs semestertripp (hoppas det blir fler!) i 3 och halv vecka, med mååånga upplevelser och lite sol och bad.
Väldigt lite shopping blev det dessvärre, jag hade ju planerat att tokshoppa pysselgrejer och lite jeans och annat med! Nåja, det går ju handla på nätet gudbevars! :)
Visar lite bilder från ett underbart Florida och ett varmt och hektiskt New York. Turligt nog har jag 2 veckors semester kvar så nu är det till att packa upp ur alla väskor och så ska jag väl sätta mig vid pysselbordet en stund också hade jag tänkt! På återseende! :)
 
Orlando med alla nöjesparker. Vi besökte Disneys alla parker, Universal och Sea World. En dags vila mellan hade inte varit fel. Det blev lite korvstoppning och benvärk, men ojojoj vilken upplevelse! :)
 
 
Miami med sol, bad, besök i Everglades och kolla på lite alligatorer och en sväng till Key West.
 
 
New York med alla byggnader man "måste" se och så många affärer att strosa i. Det var väldigt varmt - 37 grader vissa dagar, så dessvärre ville vi helst sitta stilla inomhus med en kall öl eller en härlig glass! :) Mycket att se och åter benvärk!
 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar